Kom kijken: BRUIJNINCKX BREEBAART exposeert

Nol Breebaart en Paul Bruijninckx exposeren van 9 Juli tot 2 Augustus bij Bos Fine Art op de Korte Vijverberg 2 in Den Haag. Tegelijkertijd publiceren zij een expositieboek in samenwerking met Willem Giezeman (WGBU). In het boek wordt het werk dat zij maken en het werkproces dat tot de werken leidt van verschillende invalshoeken belicht. De symbiose tussen Kunst en Ambacht dat zo kenmerkend is aan de samenwerking tussen Bruijninckx en Breebaart wordt vanuit een filosofisch en kunsthistorisch perspectief onder de loep genomen.

Het resultaat van bijna 7 jaar samenwerken tussen kunstenaar en ambachtsman. Deze symbiose van kunst en ambacht heeft wonderlijke concrete sculpturen opgeleverd. De objecten hebben een ambigu karakter, het zijn zowel modellen voor kunst in de publieke ruimte als autonome objecten. Komt allen kijken!

Er wordt een Limited Edition van 25 exemplaren gepubliceerd om de totstandkoming van de publicatie te vieren. Het eerste exemplaar zal feestelijk worden overhandigd door Minister van OC&W Ingrid Van Engelshoven. Deze 25 exemplaren zijn luxe gebonden in 2 mm dik MDF. Bij de Limited Edition verschijnt ook een ets van de hand van Paul Bruijninckx in een zelfde beperkte oplage.

Locatie:
Bos Fine Art
Korte Vijverberg 2
Den Haag
bosfineart.com