Publicatie op komst!

Nol Breebaart en Paul Bruijninckx exposeren van 9 Juli tot 2 Augustus bij Bos Fine Art op de Korte Vijverberg 2 in Den Haag. Tegelijkertijd publiceren zij een expositieboek in samenwerking met Willem Giezeman (WGBU). In het boek wordt het werk dat zij maken en het werkproces dat tot de werken leidt van verschillende invalshoeken belicht. De symbiose tussen Kunst en Ambacht dat zo kenmerkend is aan de samenwerking tussen Bruijninckx en Breebaart wordt vanuit een filosofisch en kunsthistorisch perspectief onder de loep genomen door respectievelijk Maurice Specht en Dick Van Broekhuizen. En er is ook een interview in het boek opgenomen. In dit interview door de uitgever zelf worden de intenties van de kunstenaar en de ambachtsman binnen de samenwerking nader toegelicht.

Er wordt een Limited Edition van 25 exemplaren gepubliceerd om de totstandkoming van de publicatie te vieren. Het eerste exemplaar zal feestelijk worden overhandigd door Minister van OC&W Ingrid Van Engelshoven. Deze 25 exemplaren zijn luxe gebonden in 2 mm dik MDF. Bij de Limited Edition verschijnt ook een ets van de hand van Paul Bruijninckx in een zelfde beperkte oplage.